Stockholm

Gratis saker att göra i Stockholm

Här har vi samlat gratis saker att göra i Stockholm idag. Vi har samlat aktiviteter för både vuxna och barn. Är det första gången i huvudstan, rekommenderar vi att ladda ner en gratis karta över Stockholm!

Gratis museum i Stockholm

Att gå på museum är den perfekta aktiviteten för dig som tycker om kultur och historia. Det kryllar av gratis museum i Stockholm, så det är egentligen bara fritt fram att välja.

Letar du gratis museum i Stockholm, så rekommenderar vi: Stockholms stadsmuseum, Vasamuseet, Riksidrottsmuseet eller Strindbergmuseet – för att bara nämna några av Stockholms bästa museum med gratis inträde.

Gratis teater i Stockholm

Det finns även möjlighet att gå på gratis teater i Stockholm. Alltså ett perfekt alternativ för dig som tycker om teater och vill uppleva bra skådespeleri helt gratis.

Du kan t.ex. besöka Stockholms dramatiska högskola, eller Parkteatern om du är i huvudstaden under sommaren. Här hittar du teater för personer i alla åldrar – perfekt att göra i Stockholm med barn!

Gratis stadsvandring i

Stockholm

Är det första gången i Stockholm, eller vill du bara lära känna vår huvudstad lite bättre? Följ då med på den här stadsvandringen.

Du kommer besöka kända sevärdheter samtidigt som du får lära dig mer om vår kära huvudstad. Stadsvandringen pågår i 1,5 timme och är helt gratis!

Gratis underhållning på Söder

Ta med vännerna på skrattfest på stand-up puben The Big Ben på Söder i Stockholm. Detta är den perfekta aktiviteten för dig som tycker om att skratta och ha roligt.

Här är det gratis inträde tre dagar i veckan (tisdag, torsdag och söndag). Här blandar man kända komiker med rookies, och det är många komikers karriärer som en gång har startat här.

Billiga saker att göra i Stockholm

Kanske inte helt gratis, men letar du efter billiga saker att göra i Stockholm, så är det här du ska titta! Vi ger förslag på saker att göra i Stockholm som är så gott som gratis!

Upplev Stockholm med

ett SL-kort

Investera i ett SL-kort för några hundralappar, så kommer du kunna uppleva vår fina huvudstad både billigt och enkelt.

Du kan t.ex. åka buss eller båt till populära Vaxholm, som är en riktig sommaridyll. Njut av fina bad, sevärdheter och pittoreska uteserveringar i Stockholms vackra skärgård.

Skansen

Ett besök på Skansen är ett måste för alla barnfamiljer, då det är den perfekta aktiviteten att göra i Stockholm med barn.

Inträdet kostar en liten slant, men genom att ta med matsäck hemifrån och ha en mysig picknick i parken, så slipper ni lägga ut onödigt mycket pengar på den dyra maten som finns att köpa på plats.

Upplev Stockholms

vackra skärgård

Det behöver inte bli dyrt att njuta av Stockholms vackra skärgård. Du kan t.ex. ta någon av båtarna som går från Stockholm City till Fjäderholmarna på bara 30 minuter.

På Fjäderholmarna kan du strosa runt och njuta av den vackra atmosfären. Ta med dig matsäck och ha en mysig picknick i Stockholms fina skärgård – den perfekta utflykten att göra i Stockholm med barn (eller utan).

Frisbeegolf

Har du och polarna svårt att veta vad ni ska göra idag? Då rekommenderar vi en sväng till Järva Discgolf Park.

Bara 20 minuter från Stockholm City kan du och polarna ha en riktigt rolig dag tillsammans för en billig peng. Det kostar mellan 15 och 60 kr beroende på hur många hål ni ska spela och hur gamla ni är.