Bilder

Vi listar de 3 bästa bildbankerna!

Enligt Upphovsrättslagen får man inte använda vilka bilder som helst på nätet – Men det finns faktiskt bildbanker fullproppade med gratis bilder på nätet, som alla får använda. Vi tipsar om de bästa bildbankerna med snygga gratis bilder på nätet!

01

StockSnap.io

StockSnap.io är storfavoriten hos oss på ilovegratis! Det är den ultimata bildbanken för dig som behöver snygga gratis bilder att använda på nätet – kanske till bloggen eller instagram?

Bläddra i deras stora arkiv och välj mellan massor av fina, högupplösta bilder. På sidan finns en sökfunktion, vilket vi verkligen uppskattar – Det är enkelt och går snabbt att hitta rätt kategori!

02

Kaboompics

Kaboompics har på senare tid blivit en av våra riktiga favoriter när det gäller att hämta gratis bilder på nätet!

Bilderna har en soft ton och ger intrycket av en lite mer konstnärlig känsla jämfört med många andra bildbanker vi testat. Besök deras hemsida idag och börja hämta gratis bilder på nätet. Vi lovar att du inte kommer bli besviken!

03

Pixabay

Inte långt efter, på en knapp tredje plats kommer bildbanken Pixabay. En lättanvänd bildbank med snygga gratis bilder att använda på nätet.

Här kan du enkelt hämta gratis bilder på nätet helt fritt. Välj mellan 270 000 snygga gratisbilder som du kan ladda ner utan registrering – du behöver bara fylla i en enkel kod innan du laddar ner en bild.