Smarta & roliga giveaways

Är det dags för företagets årliga mässa eller konferens? Kanske vill du då dela ut roliga giveaways för att få ert företag att sticka ut lite extra? Oavsett om du vill profilera företaget på en mässa eller ge bort presenter till dina kunder, så är detta både ett smart och billigt sätt att marknadsföra sig på. Lär dig mer om vad en giveaway är och ta del av tips och idéer på olika typer av gåvor – som garanterat lämnar avtryck hos mottagaren.

Vad är en giveaway?

En giveaway är liksom namnet antyder – en gåva eller en present som ges bort till kunder besökare, eller anställda. Giveaways är ett perfekt marknadsföringsverktyg som används för att öka medvetenheten om varumärket, på exempelvis en mässa eller ett event. Något som du dock bör ha i åtanke är de skattepliktiga regler som gäller vid gåvor till anställda. Läs mer om detta på Skatteverket.se.

Beställ roliga giveaways online

Vill du få företaget att verkligen synas kan du hitta roliga giveaways hos MEprodukter.se. Beställ giveaways med tryck, och sätt er personliga prägel på produkten med företagsloggan. Är du osäker på vilka giveaways som passar just ert företag, så kan du med största sannolikhet hitta något som passar er här. De erbjuder nämligen ett brett utbud av produkter – allt från kläder, gåvor och andra prylar i olika prisklasser. Vill du få varorna packade eller utskickade direkt till kund kan de i många fall även hjälpa till med detta. Giveaways ska inte kosta mycket – beställ era produkter smidigt och billigt via M.E Produkter.

4 tips på bra giveaways

På marknaden finns mängder av giveaways, vilket gör det svårt att veta vilka typer av produkter som är tilltalande och givande för mottagaren. Ta därför del av fyra tips på bra gåvor att ge bort.

01

Ekologiska giveaways

Att ge bort ekologiska giveaways förknippar ert varumärke med medvetenhet och ett hållbart tänk. Idag efterfrågas dessutom allt fler miljövänliga reklam- och profilprodukter av företag. De må kosta lite mer än andra produkter, men är en bra investering för miljön och er image. Vill du verkligen lämna ett viktigt avtryck hos era kunder, rekommenderar vi starkt att satsa på hållbara produkter som gåvor. Varför inte ge bort exempelvis ekologiska paraplyer, eller ekologiska kontorsprodukter?

02

Praktiska presenter

Vad är bättre än praktiska och återanvändningsbara presenter, som användaren verkligen har nytta av även en lång tid framöver? Listan kan göras lång på produkter som faller in under denna kategorin – men exempel är kaffemuggar, vattenflaskor, eller nyckelringar.

03

Förnybara produkter

Vill du skapa en naturlig och fortlöpande kontakt till era kunder? Varför inte då ge bort en present som är förnyelsebar – alltså att mottagaren behöver be dig förnya en produkt som du ger bort. Det skapar ett band mellan dig och mottagaren, vilket bidrar till en naturlig och fortlöpande kontakt. Exempel på produkter kan vara en automat, behållare för frukt eller godis, eller en prenumeration på en bok.

04

Kunskapsgivande produkter

Glöm pennor och godis – våga istället vara lite nytänkande! Kunskapsgivande produkter är innovativa giveaways som både är roliga och uppskattade av mottagaren. Det kan exempelvis vara olika typer av lösningsorienterade spel, en kod till kalender eller varför inte en inbjudan till ett framtida seminarium. Här är det bara kreativiteten som sätter gränser!