Online

Vi ger dig alla genvägar!

Det finns även många vägar till att tjäna gratisprodukter och pengar online gratis! Du kan t.ex. tjäna pengar på undersökningar, testa produkter och få betalt, eller delta i betalda enkäter online genom att använda tjänster som Smartson eller Surveybee.

Testa hemsidor / appar

Många företag betalar personer för att de ska testa deras hemsidor eller appar. Det tar inte lång tid och är inte speciellt svårt.

Du testar b.la. plattformarnas användarvänlighet och snabbhet. Sedan utvärderar du och sammanställer din upplevelse av hemsidan eller appen, vidarebefordrar till företaget – och får betalt.

Få gratis varuprover

hemskickat

För dig som älskar gratisprodukter är det här drömmen – Du får gratis varuprover hemskickat, som du testar, betygsätter och sedan får betalt för!

Precis som när du deltar i nätundersökningar kan du få betalt i presentkort eller i pengar, men fördelen här är att du även får gratis varuprover hemskickat! Du får njuta av exklusiva gratisprodukter och få betalt! Kan det bli bättre?

Tjäna pengar på

undersökningar

På nätet kryllar det av företag som skickar ut undersökningar – och genom att delta kan du få betalt eller få gratis produkter hem!

Du kan tjäna pengar genom att svara på företags undersökningar och genom att fylla i enkäter. Pengarna du tjänar kan du sedan använda till att shoppa. På så sätt blir din shopping nästan gratis.

Hur gör jag för att tjäna

pengar online gratis?

Registrera dig t.ex. på Surveybee eller Smartson och börja tjäna pengar online. Det är helt gratis att bli medlem.

Som belöning kan du få betalt i gratisprodukter, presentkort eller pengar. Du kan t.ex. tjäna upp till 50 kr per utförd undersökning. Registrera dig idag och kom igång med att tjäna pengar online gratis!