Malmö

Gratis aktiviteter i Malmö

Oavsett om du bara är på besök över dagen eller om du bor i stan, så finns det massor av roliga saker att göra i Malmö som är helt gratis, eller så gott som. Här delar vi med oss av våra bästa tips och berättar vad som händer i Malmö!

Gratis museum i Malmö

För den konstintresserade kan vi rekommendera Moderna Museet i Malmö, som har gratis inträde. Alltså fritt fram för dig att njuta med vännerna eller varför inte ta med familjen!

Likaså Malmö Konsthall brukar ha utställningar som är gratis. Utställningarna passar stora som små och är ett perfekt alternativ på saker att göra i Malmö med barn.

Sevärdheter i Malmö

Det finns även en mängd häftiga sevärdheter att uppleva i Malmö. Vi vill särskilt rekommendera Turning Torso som ett bra gratisalternativ.

Turning Torso är en 190 meter hög skyskrapa som vrider sig upp mot himlen och har blivit en symbol för Malmö. Att ta en selfie framför Turning Torso är därför ett måste när du besöker stan för första gången! Du kan även gå en virtuell rundtur inne i byggnaden via Google.

Malmöfestivalen

Varje sommar kan du besöka den populära Malmöfestivalen. Njut av mat från hela världen, olika event, evenemang, åkattraktioner m.m.

Det finns även massvis med gratis saker att göra för barn på festivalen. Eller varför inte bara strosa omkring inne på festivalen för att njuta av skåningarnas stora folkfest.

Pub Quiz

Att gå på Pub Quiz är ett superbra gratisalternativ om du vill ha något roligt att göra i Malmö en ledig kväll.

Det är många pubar runtom i Malmö som brukar ha quizkvällar. Du kan t.ex. besöka vår storfavorit Babel. En populär pub i centrala Malmö som är mycket uppskattad av skåningarna just för deras grymma quizkvällar!

Billiga saker att göra i Malmö

Här har vi samlat våra bästa tips på billiga saker att göra i Malmö med barn eller med polarna! Våra budgettips är perfekta för familjen eller kompisgänget som inte vill spendera alltför mycket pengar.

Äventyrsgolf i Folkets Park

Ta med dig familjen eller vännerna till Folkets park i centrala Malmö för att spela äventyrsgolf. Det kostar inte många kronor och är en rolig upplevelse för hela familjen!

Spela en modernare (och roligare) variant av minigolf samtidigt som ni lär känna staden lite mer. Istället för traditionella minigolfbanor är det landmärken från Malmö som pryder banan. Du stöter t.ex. på hinder som en fyra meter hög Turning Torso.

Sightseeing i Malmö

För knappa hundralappen kan du ta med vännerna (eller familjen) på en klassisk sightseeing i Malmö.

Vi rekommenderar Rundan. Det är en guidad båttur som tar dig genom kanaler och under broar, där du får lära dig mer om Malmö och om stadens historia. Hela rundan tar ca 50 minuter.

Hitta mer upplevelser och aktiviteter i Malmö

Förutom äventyrsgolf, sightseeing och museum kryllar det av upplevelser och aktiviteter att göra i Malmö. På Allaaktiviteter.se hittar du mängder av tips på roliga aktiviteter i Malmö som du kan göra med vännerna. Varför inte ta med kompisgänget på femkamp eller en match i bumperball? Vi utlovar skrattfest! Tänk på att det blir billigare ju fler ni är som deltar!

Lilla Torg

Framförallt under sommartid, så är det ett måste att besöka Lilla Torg i centrala Malmö. Ta med dig vännerna ut på en drink på det pittoreska torget.

På sommaren förvandlas torget till en folkfest, fullproppad med restauranger och uteserveringar. Alla utekvällar börjar på Lilla Torg, det är sen gammalt. Strax intill Lilla Torg hittar du stadens mest populära nattklubbar och barer.

Couch Surfing Events

Kanske är du nyinflyttad i stan, eller på besök och vill träffa nya människor – då kan vi rekommendera att gå på Coach Surfing Events.

På eventen får du träffa nya människor som knappt känner varandra, och tillsammans deltar ni i roliga event som ni får uppleva tillsammans. Perfekt för den sociala personen som tycker om att träffa nya människor!

Malmö – lediga jobb

Är du intresserad av lediga jobb i Malmö? Ledigajobb.se samlar jobbannonser runt om hela Malmö kommun. Malmö erbjuder ju mycket mer än bara gratis aktiviteter. Malmö är Sveriges tredje största tätort och ligger vackert beläget vid havet. Dessutom har de ett rikt restaurang- och kulturliv, och bara ett stenkast bort ligger vackra Köpenhamn.