Spel

Vi listar bästa spelsajterna (och spelen)!

För dig som tycker om att spela spel på nätet har vi glada nyheter – Det kryllar nämligen av gratis spel på nätet! Våra spelexperter har testat flera olika spelsajter (självklart bara med gratis spel) och tagit fram Sveriges topp 3 med gratis spel på nätet!

Orkar du inte med gratis spel på spelsajter finns det även massvis med gratis spel på Facebook, som t.ex. storfavoriten Candy Crush Saga. Kolla gärna in våra tips på bästa gratis spelapparna också!

01

Spela.se

Spela.se finns roliga gratis spel för hela familjen! Välj mellan hundratals olika gratis spel på nätet för vuxna och barn i alla kategorier – t.ex. matlagningsspel, actionspel eller varför inte sportspel.

Våra experters favoritspel:

Bubble Trouble

Bubble Trouble är en gammal klassiker – som funnits sedan 1996 faktiskt – men som fortfarande är lika roligt. Skjut ner alla bubblor utan att bli träffad och klara alla nivåer!

Bubble Trouble blev det solklara favoritspelet för våra experter. Ett stort plus är att du kan välja mellan att spela själv eller multiplayer med polarna!

Spela Bubble Trouble här!

02

Spelo.se

Spelo.se är spelsajten för alla – oavsett om du är nybörjare eller en riktig gamer! Här finns gratis spel på nätet för barn som vuxna. Välj mellan allt från strategispel till sudoku och memory, eller varför inte spela pingis mot brorsan?

Våra experters favoritspel:

Bloons Tower Defense 5

Bloons Tower Defense är en spelserie som har en rad olika spel, men våra experter föredrar femte spelet i ordningen!

Stoppa ballongerna (bloons) från att nå spelplanens slut. Du har flera torn (towers) som du kan använda för att försvara dig. Varje torn har olika egenskaper som du kan utnyttja för att bli av med alla bloons!

Spela Bloons Tower Defense 5 här!

03

GratisSpela.se

Sist, men inte minst har vi GratisSpela.se, som samlat flera av de stora ”gratisspel-klassikerna”. Ett stort plus för deras beskrivningar av spelen med nyttiga speltips som får dig att briljera under spelets gång!

Våra experters favoritspel:

Bingo

Att spela Bingo kanske kan kännas lite halvtorrt, men vi lovar att det här Bingospelet kommer bli speltorskarnas nya storfavorit – du kan nämligen spela bingo gratis, utan insats!

Spela på skoj hur länge du vill, utan att behöva oroa dig för att spela bort hela sparkontot eller semesterkassan. Ett avslappnande och roligt spel som man lätt kan fördriva några timmar med.

Spela Bingo här!