Prylar

Som du bara måste ta tillvara på!

Att få en gratis säng, tv eller kanske en soffa är inte omöjligt – I värsta fall får du betala 1 krona eller 2. Låter det som något för dig? Då är det dags att börja använda gratissidor där folk skänker bort gratisprodukter och prylar.

Facebook-grupper

Att skänka bort prylar gratis är ett vanligt fenomen på Facebook, t.ex. i samband med att någon ska flytta eller renovera.

Detta sker oftast i specifika Facebook-grupper som du måste ansöka om medlemskap i. Det brukar finnas ”Köp och sälj”-grupper i de flesta städer. När du väl blivit medlem är det bara att kika in i gruppen då och då – snart kommer du märka att det kryllar av gratisprodukter!

Bloppis

Kanske läser du någon blogg? Isåfall bör du hålla utkik efter det relativt nya fenomenet ”Bloppis”.

En bloppis är en loppis för bloggläsarna. Här har du möjlighet att göra riktiga kap, ibland helt gratis eller (i värsta fall) till en billig peng. De största bloggarna får pressutskick gratis och tillslut har de inte plats för fler prylar – då kommer bloppisen in i bilden.

Tradera

Tradera.se kan du med lite tålamod, is i magen och kämparglöd enkelt buda hem auktioner och fina prylar för bara någon krona.

Knepet är att våga vänta in i sista minuten. Buda aldrig på en pryl direkt när den kommer upp, ha lite is i magen och vänta med ditt bud till auktionens sista dag. Annars trissas priserna upp. Skapa ett konto idag och vässa armbågarna – det är dags för auktion!