Appar

Här har vi samlat landets bästa gratisappar! Hitta nya favoritappar, både till Android och Apple, som är helt gratis!

Appar med gratiserbjudanden

Här har vi tagit fram våra 3 bästa gratis appar med rabatter och gratiserbjudanden, som är både gratis att ladda ner och gratis att använda. Kom igång och hitta nya erbjudanden idag!

Klipster

Klipster är en gratis app med erbjudanden, som ger dig mängder med bra rabatter. Välj att se rabatter i närheten av dig, eller webbrabatter. De flesta rabatterna finns i storstäderna såklart, men det är inte kört bara för att du inte bor i city.

Rabble

Rabble är en app med erbjudanden i mängder. Här hittar du både rabatter, och ibland gratiserbjudanden! De flesta erbjudandena finns i storstäderna, men du kan söka efter din plats/stad och få upp alla erbjudanden i närheten av dig – även webberbjudanden.

Event-app för smidig eventplanering

Om du inte redan har spanat in Trippus så är det hög tid att göra just det. Trippus erbjuder en event-app för personlig information direkt i mobilen. Det har aldrig tidigare varit lika enkelt att planera event. Ta del av funktioner som tillåter dig hålla koll på gästlistan, sköta bordsplaceringar, kommunicera direkt i appen och mycket mer när det kommer till eventplanering!

Wrapp

Med Wrapp kan du få belöningar när du handlar. Koppla ditt bankomatkort till appen och få återbäring direkt på kortet när du shoppar. Du behöver inte ens ett medlemskort för att få bonus – ditt betalkort blir ditt bonuskort.

Gratis appar med shopping

Här listar vi de bästa shoppingapparna som du kan ladda ner gratis, och som dessutom erbjuder billig shopping – så billigt att det nästan är gratis att handla i apparna!

AliExpress

Handla billiga produkter från Kina genom AliExpress. Här kan du handla allt från kläder och smink till inredning och tekniska prylar – Det är bara din fantasi som kan sätta gränserna, så börja shoppa redan idag.

Fyndiq Superbilligt

I ”Fyndiq supperbilligt” app kan du handla dina favoritprodukter till 60–90% lägre pris jämfört med andra butiker. Erbjuder nya deals varje dag – allt från inredning, teknik och mode till leksaker och prylar.

Wish

Wish ger dig möjlighet att handla tusentals produkter direkt från tillverkarna med 60–90% lägre pris jämfört med vad du hade fått betala i butik. Ladda ner Wish idag – mobilgallerian som alla pratar om.

Gratis spel – Vi betygsätter populäraste spel-apparna

Gratis appar med spel är något det finns oändliga mängder av. Här har vi tagit fram våra absoluta favoriter. Kom igång och ladda ner gratis spel idag!

The Sims™ Mobile

Kommer vi någonsin tröttna på The Sims? Troligtvis inte. Vi på ilovegratis.se älskar The Sims och har gjort i alla tider. Därför kan ni säkert förstå vår glädje när spelet nu finns i appversion! Appen är gratis att ladda ner och att spela – men du kan göra köp inuti appen.

Coin Master

Spela med dina vänner och bygg den bästa och mest framgångsrika vikingabyn. Tävla mot kompisarna och sno prylar från varandra – Gör vad som krävs för att bli bäst! Appen är helt gratis, men du har möjlighet att göra köp inuti appen.

Sky Ball

Ta sats genom att få bollen att rulla så snabbt som möjligt på plattformen, för att sedan flyga och hålla bollen i luften så länge du kan – men vad du än gör, ramla inte ner. Tävla mot dina vänner och se vem som kan samla mest poäng. Slår du vårt rekord på 8922?